GRATIS opstart kosten (t.w.v. €295,-) tot en met 31 oktober!

Projectbeheer van simpul

Beheer eenvoudig al je tuinprojecten op één plek. simpul helpt groen professionals tijd besparen en het tuin traject volledig te omarmen door overzicht én inzicht in projecten te geven (zonder talloze mappen en een onoverzichtelijke werkstructuur)…

…zodat er meer tuin-werk wordt verzet!

Ben je niet zo’n lezer en wil je liever direct de praktijk ervaren? Dat kan! Vraag een gratis demo aan en ervaar zelf wat simpul voor jouw bedrijf kan betekenen.

Hoe helpt simpul projecten beter te beheren?

Calculeren / Offreren

Beheer al je relaties van prospect tot klant. Volg gesprekken, taken, activiteiten en notities. Zo weet iedereen binnen de organisatie wat er bij die specifieke klant speelt. Zo kunnen zowel eigenaar als buiten- en binnendienst inhaken en relaties versterken. Iedereen heeft dus alle klantgegevens ter beschikking.

Planning

Specifieke taken kunnen aan een klant worden gekoppeld, per medewerker met deadline. Zo weet de rest van de organisatie wat er van hen wordt verwacht en voorkom je heen-en-weer gebel en vergeten afspraken. Eenvoudig in te vullen op locatie zodat het niet wordt vergeten.

Relatiebeheer

Meerdere contactpersonen per project? simpul biedt de mogelijkheid om eenvoudig onbeperkt extra contactpersoon toe te voegen voor het geval de hoofd-contactpersoon niet bereikbaar is als er bijvoorbeeld dringend iets besproken moet worden.

Digitaal factureren

Het kan zijn dat één relatie/klant meerdere projecten afneemt. Het is in zo’n geval niet handig en niet overzichtelijk om meerdere klanten aan te moeten maken. Je wilt dan netjes inzichtelijk hebben wat deze klant waard is doordat alle verschillende projecten én facturen zijn gekoppeld aan de klant. Op deze manier is het in één oogopslag duidelijk wat er bij die specifieke klant loopt en gefactureerd.

Digitale werkbon

De DIGITALE WERKBON is de plek waar medewerkers het verbruik/meerwerk kunnen registreren voor zowel het aantal uren dat is gewerkt, als mede het materieel en materiaal verbruik.

De digitale werkbon van simpul legt de basis voor de urenregistratie en een goede nacalculatie zodat je efficiënter kunt werken en je omzet verhogen met minder kosten.

Urenregistratie

Met de URENREGISTRATIE tool van simpul worden de losse uren-briefjes vervangen door een digitale oplossing. Alle medewerkers binnen jouw bedrijf kunnen gemakkelijk, overal ter plaatse, hun uren invullen. Daarbij genereer je met één druk op de knop de uren, voorbereid voor het Jaarurenmodel.

Soepel proces voor de binnendienst

Met simpul willen wij groen professionals helpen meer overzicht én inzicht te creëren in hun tuinprojecten door processen te automatiseren. Met simpul is de samenwerking tussen de verschillende afdelingen van de organisatie goed georganiseerd omdat zij allemaal vanuit dezelfde software werken. De verschillende modules van simpul zorgt dat groen professionals het overzicht en inzicht in projecten krijgen. Hierdoor zijn losse urenbriefjes, handmatige uren0registratie, handmatig offertes opstellen, excel sheet planning en andere overbodige manuele handeling overbodig. Jij als groen professional kan je door simpul focussen op taken die er écht toe doen!

Bij simpul zijn we trots op hoe wij elke dag het werk van honderden groen professionals gemakkelijker maken. Maar het kan nog gemakkelijker.

Meer tijd, structuur en inzicht voor jou en je werknemers. Realiseer het met simpul!

Vraag nu geheel vrijblijvend een DEMO aan,
zodat je zelf kunt ervaren wat simpul voor jouw bedrijf kan betekenen!

GRATIS DEMO
  • Eenvoudig in gebruik!
  • Tijd besparen door automatisering!
  • Koppeling met jouw boekhoud-pakket!
  • Altijd en overal je bedrijf gegevens bij de hand!
  • Alles overzichtelijk in één simpel dashboard!
Chat openen
Hulp nodig?